Merel Hoebee:

leidinggevende
customer service

"Prins & Schox is een mooi, dynamisch en jong bedrijf vol mogelijkheden. Er is voor mij veel te leren over logistiek, customer service en de loods."

Het werken bij Prins & Schox

De werkzaamheden bij Prins en Schox zijn heel divers Geen dag is voor mij hetzelfde en de werkdag is voorbij voordat je het doorhebt.

Er is een relaxte werksfeer, met hier en daar tijd voor een dolletje. Niet alleen met m’n directe collega’s, maar ook met de chauffeurs en loodsmedewerkers.

Een dag op de klantenservice

In de ochtend beginnen we met het uitzwaaien van de chauffeurs. Daarna doen we een loodscontrole. Dan wordt er gecheckt of alles is meegegaan en bekijken we zendingen die in voorgaande dagen vertraging hebben opgelopen.

Verder zijn we vooral op kantoor te vinden. Daar beantwoorden we telefonisch en per mail allerlei vragen van klanten, chauffeurs en collega’s op het depot. Chauffeurs bellen bijvoorbeeld als ze het adres niet kunnen vinden. Aan het eind van de middag komen de chauffeurs terug en controleren we hun route op bijzonderheden.

Prins en Schox als werkgever

Prins & Schox is een wat kleiner logistiek bedrijf. Daardoor is er altijd genoeg te doen en te leren. Maar het betekent ook: veel ruimte om te groeien. Er zijn continu nieuwe projecten en dingen die ik kan oppakken of verder uitbreiden.

Het is fijn om hier te werken. Een mooi, dynamisch en jong bedrijf met veel mogelijkheden waar ik nog meer kan leren over logistiek, customer service en de loods.

Merel

WERKEN BIJ PRINS & SCHOX

Ligt jouw nieuwe uitdaging bij ons?